Кметът на Община Видин и съпругата му тази сутрин гласуваха в изборна секция №18

...
Кметът на Община Видин и съпругата му тази сутрин гласуваха в изборна секция №18
Коментари Харесай

Д-р Цветан Ценков: Гласувах за бъдещето на Видин и на нашата страна 

Кметът на Община Видин и съпругата му тази сутрин гласуваха в изборна секция №18 в Детска градина „ Русалка “. Пред публицисти доктор Ценков съобщи, че е дал гласа си, както постоянно до момента, за бъдещето на Видин и на прекрасната ни страна. „ Най-важното е да не се отклоняваме от нашия път – това е Европейският съюз и нашата ценностна система на европейци “, сподели доктор Ценков. Според него, необходимо е партиите да реализират единодушие, защото пред идващото държавно управление стоят важни задания, една от които е разрешаването на рецесията с цената на електрическата енергия.

Видинският кмет показа, че се надява представителите на българската политическа класа да прочетат деликатно надписа, поставен на постройката, към която са се запътили: „ Съединението прави силата “. И припомни, че преди три години десните сили във Видин, въпреки съперници на локалните избори, след вота се сплотиха и сега смяната в нашата община е забележима. Необходимо е партиите, които, по волята на народа,получат най-вече гласове, също да реализиран съглашение и да ръководят дружно България, в противоположен случай има заплаха отрицателното мнение на хората за политическата класа да се затвърди, безапелационен беше видинският кмет. „ В този ден всеки жител дава своя глас за бъдещето на страната ни и на района, в който живеем “, подчерта д-р Ценков. И прикани жителите на Общината да са дейни и да се възползват от конституционното си право да гласоподават. 

Във връзка с провеждането на изборите за Народно заседание, на територията на Община Видин са разкрити 129 изборни секции. 6 от тях са преносими, в които ще гласоподават хората с увреждания и заболели от COVID-19. През целия ден жителите при потребност могат да се свържат с дежурните чиновници на Общината, които ще дават отговор на телефони: 094/609 439; 094/609 401 и 094/609 416. На сегашния парламентарен вот за пръв път право да гласоподават имат 527 поданици на Общината, един от които през днешния ден навършва 18 години – Виктор Владимиров от град Видин.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР